BAJNOK LETT A CSAPAT

vasárnap, 16 június 2024

A Magyar Kézilabda Szövetség által rendezett bajnokság III. osztályú H csoportjában a Sütő Kézisuli U17-es leány csapata bajnok lett.

A 20 lejátszott mérkőzésből 19 alkalommal arattak győzelmet. A csapat tagjainak Szepesi Tibor polgármester, a Karcagi Sport Egyesület alelnöke adta át az aranyérmeket.

A Sütő Kézisuli Karcag és a Gyomaendrődi Női Kézilabda SE U17-es leány csapatai versenyeztek egymással a Városi Sportcsarnokban.
A hazaiak a mérkőzés első percében megszerezték az előnyt Fehér Anna találatával. Az első félidő nagyon kiegyenlítetten zajlott és döntetlennel zárult (12-12). A karcagi csapat gólszerzői: Fehér Anna, Szabó Zsófia, Bánhegyesi Lili, Márki Linda és Réz Petra.

A második félidőt újfent a hazaiak szép teljesítménye indította, mely lendület egészen a mérkőzés végéig kitartott, a hazaiak öt gólos fölénnyel győzték le a gyomaendrődieket (25- 20). A karcagi csapat gólszerzői: Fehér Anna, Angyal Alexandra Dóra, Márki Linda, Bánhegyesi Lili és Bánhegyi Lilla.

A mérkőzést követően éremátadásra került sor. A Magyar Kézilabda Szövetség által rendezett bajnokság III. osztályú H csoportjában a Sütő Kézisuli U17-es leány csapata bajnok lett. A 20 lejátszott mérkőzésből 19 alkalommal arattak győzelmet. A csapat tagjainak – Fehér Anna, Angyal Alexandra Dóra, Bánhegyesi Lili, Márki Linda, Szabó Zsófia, Réz Petra, Németh Klaudia, Györfi Tünde, Nagy Enikő Marianna, Tóth Gréta, Szopkó Éva, Bánhegyi Lilla, Juhász Lara – és az edzőknek – Nagyné Sütő Mariann, Szarkáné Sütő Edina – Szepesi Tibor polgármester, a Karcagi Sport Egyesület alelnöke adta át az aranyérmeket.

 

Forrás: infokarcag.hu

Read 55 times